Sijaintisi:Toiminta

Kids'-illat

Järjestämme alakouluikäisille lapsille kerran kuukaudessa Kids'-iltoja yhdessä helluntaiseurakunnan kanssa. Illoissa pelaillaan, askarrellaan, opitaan uutta Jumalasta ja Raamatusta ja syödään illan päätteeksi iltapalaa.

Juttutupa - Cross-section

Juttutupa - Cross-section (JC) on koko kunnan olohuoneeksi tarkoitettu oleskelutila Kirkkonummen keskustassa. JC sijaitsee ToivonTorilla, Kirkkotori 2:ssa.

Juttutupa - Cross-section pidämme auki yhdessä helluntaiseurakunnan kanssa pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Tästä syystä aukioloajoissa ilmenee vaihtelua paljon, mutta pyrimme pitämään JC:tä auki joka arkipäivä.

Lähetystyö

Seurakunnallamme on neljä lähetyskohdetta, joita tuemme rukouksin.

Pohjois-Australia

Tiinamari ja Peter Higham toimivat  evankelioimis- ja opetuslapseuttamistyössä aboriginaalien parissa Australian Pohjoisterritoriossa, Arnheminmaalla, Yirrkalan kaupungissa.

Israel

Tuemme Arja ja Henry Winterstrangin evankelioimistyötä Jerusalemissa rukouksin.

Yhdysvallat

Liikuntaa, leikkiä ja Raamattua

Uskomme, että lapset ovat Jumalalle erityisen tärkeitä. Tästä syystä haluamme seurakunnassamme panostaa lapsiin. Järjestämme joka toinen sunnuntai järjestämme lapsille jumalanpalvelusten aikana pyhäkoulua.

Pyhäkoulun ensimmäinen tunti vietetään hauskasti liikkuen ja leikkien nuorisotilan liikuntasalissa, jonka jälkeen on opetushetken aika.

Tervetuloa mukaan!

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakuntamme viikottainen päätilaisuus. Jumalanpalveluksessa tulemme yhteen kohtaamaan Jumalaa musiikin, rukouksen ja Raamatun opetuksen kautta.

Jumalanpalvelukset järjestetään pääasiassa joka sunnuntai klo 11.00 Gesterbyn nuorisotalolla, osoitteessa Hevonshaansilta 4.

Jumalanpalvelukset on tarkoitettu kaikille mukaan haluaville. Tervetuloa tutustumaan seurakuntaamme!

EU-ruoka-aputyö

Kirkkonummen vapaaseurakuntana haluamme toimia oman yhteisömme eli Kirkkonummen parhaaksi. Siksi haluamme seurakuntana olla kohtaamassa ja palvelemassa paikkakuntamme ihmisiä. EU-ruoka-aputilaisuuksia järjestämme välintöntä aineellista apua tarvitseville. Ruoanjakotilaisuudet järjestetään Gesterbyn nuorisotalolla, osoitteessa Hevoshaansilta 4. Tulevien EU-ruoka-avun jakotilaisuuksien ajankohdat löytyvät kalenterista ja niistä ilmoitetaan paikallislehdessä.