Sijaintisi:Sähköpostilista

Sähköpostilista

Oletko kiinnostunut seurakunnan asioista? Haluatko liittyä seurakunnan sähköpostilistalle? Ensisijainen tiedotuskanava ovat nämä kotisivut, mutta joissain tilanteissa käytämme myös sähköpostia.

Listalle liittyminen ja siltä eroaminen tapahtuvat helposti sähköpostin välityksellä. Voit liittyä mukaan riippumatta siitä oletko seurakunnan jäsen vai et. Riittää että olet kiinnostunut seurakuntamme asioista.

Jos haluat liittyä sähköpostilistalle, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen
postia-join(ät)kirkkonummenvapaaseurakunta.fi

Jos haluat erota sähköpostilistalta, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen
postia-leave(ät)kirkkonummenvapaaseurakunta.fi

Edellä mainituissa sähköpostiosoitteissa korvaa (ät) @-merkillä. Sekä liittyessäsi että erotessasi saat automaatisen sähköpostiviestin jossa pyydetään vahvistusta toimenpiteeseen. Näin varmistetaan että sivulliset eivät voi sinua liittää listalle tai poistaa listalta. Sekä liittyminen että eroaminen koskevat sitä sähköpostiosoitetta josta viesti lähetetään.

Listalla olevia sähköpostiosoitteita ei koskaan näytetä julkisesti. Viestien lähettäminen postituslistalle on estetty muista kuin listalla olevista sähköpostiosoitteista. Häiriötä aiheuttavat sähköpostiosoitteet poistetaan listalta ja mikäli häiritseviä viestejä esiintyy, listalle liittyminen muutetaan ylläpitäjän hyväksynnän kautta tapahtuvaksi. Näiden toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa se, että voit liittyä listalle turvallisin mielin, vailla pelkoa siitä että yksityisyyttäsi loukataan tai joudut roskapostittajien listoille.