Sijaintisi:Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

By Jouni - Posted on 26 Elokuu 2011

Mukava kun piipahdit sivuillemme! Etsitkö paikkaa, jossa voit kohdata ihmisiä mukavassa ja avoimessa ilmapiirissä? Haluaisitko löytää apua elämän haasteisiin? Entäpä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin? Ehkä toivot, että saisit sunnuntaipäivänä lapsesi hetkeksi pois jaloistasi turvalliseen ja huolehtivaan ympäristöön, jotta voit olla hetken aikuisten seurassa? Jos vastasit mielessäsi kyllä edes yhteen näistä kysymyksistä, tule tutustumaan seurakuntaamme!

Kirkkonummen vapaaseurakuntana olemme pieni joukko ihmisiä, jotka kokoonnumme viikottain yhteen nauttimaan Jumalan ja ihmisten yhteydestä. Näissä tilaisuuksissa pyrimme huolehtimaan noista yllämainituista asioista: lapset ovat meille tärkeitä, joten heille järjestämme omaa mukavaa ohjelmaa ja aikuisina kohtaamme Jumalaa yhdessä musiikin, rukouksen ja opetuksen kautta.

Tule siis käymään Gesterbyn nuorisotalolla (Hevoshaansilta 4), jossa kokoonnumme jumalanpalvelukseen!

Jos kiinnostuit toiminnastamme, käy lukemassa lisää Toiminta-valikosta sivun ylälaidasta! Eri tilaisuuksien ajankohdat ja paikat löytyvät kalenterista. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille taustasta riippumatta. Tervetuloa mukaan! Myös kodeissa pidettäviin tilaisuuksiin olet lämpimästi tervetullut!