Sijaintisi:Blogit / Käyttäjän Jouni kirjoitukset

Käyttäjän Jouni kirjoitukset

"Älkään mistään murehtiko!"

Raamatun lehdillä on monia erilaisia hyviä kehotuksia ja käskyjä, mutta apostoli Paavalin filippiläisille kirjoittama käsky (Fil. 4:6) "älkää mistään murehtiko" tuntuu erityisen haastavalta tehtävältä toteuttaa.

Isä rakastaa lapsiaan

Koko Raamatun läpi kulkee kertomus rakkaudesta - Jumalan rakkaudesta ihmiseen! Kysymys on rakkaudesta, joka menee äärimmäisyyksiin, jotta ihmiset saisivat kokea Isän Jumalan rakkauden.

Sanan oikea kuuleminen synnyttää uskoa!

Johanneksen evankeliumin viidennessä luvussa on kuvaus tapahtumasta, jossa Jeesus puhuu epäuskoisille juutalaisille, mitä ilmeisimmin kansaa johtaville lainopettajille ja fariseuksille. Jeesus puhuu heille Jumalan äänen kuulemisesta. Nämä miehet, jos ketkään, olivat tutkineet Raamatun kirjoituksia tarkkaan oppiakseen Jumalan tahdon. Kuitenkin Jeesus sanoo heille: "te ette ole koskaan kuulleet hänen ääntään" (Joh. 5:37). Mitä Jeesus tällä tarkoitti?

Pidä Sana lähellä sinua

Meillä on kirkollisissa piireissä sanonta "mennä Sanan kuuloon", jolla tarkoitamme yleensä sitä, että menemme jumalanpalvelukseen tai ns. seuroihin kuuntelemaan puhetta Jumalan Sanasta - eli Raamatusta. Tämä on hyvä tapa - olla viikoittain Sanan äärellä, mutta riittäkö yksi annos seitsemässä päivässä ravitsemaan meidät koko viikoksi?

The Global Day of Prayer - Kansainvälinen rukouspäivä 27.5.

Ensi sunnuntaina, eli helluntaipäivänä, ympäri maailmaa kristityt liittävät kätensä yhteen rukouksen merkeissä. Yli 200 valtiossa sadat miljoonat uskovat rukoilevat tuolloin yhteisöjensä, kaupunkiensa ja maidensa puolesta. Kirkkonummella liitymme mukaan tähän rukousrintamaan.

Huomioidaan lähimmäisemme

Viime torstaina saimme nauttia Arken-tiimin vierailusta Kirkkonummella. Tilaisuudessa saimme kuulla, kun yksi Arken-raamattukoulun opettajista, Peter Nordberg, opetti meitä tärkeästä aiheesta, nimittäin siitä, että Jumala näkee meidät.

Missä on voimasi ja jaksamisesi lähde?

Kesä on lopuillaan ja syksy töineen ja uusine haasteineen on edessä. Lämpöä ja valoa riittää vielä, mutta karu totuus on se, että syksyn viimat, sateet ja hiljalleen lisääntyvä pimeys valtaavat alaa. Suurin osa väestä on lomansa jo viettänyt, ja ensimmäiset päivät ja viikot töissä ovat takana. Näin uuden työkauden alussa moni kyselee mielessään, mistä saan voimaa, intoa ja jaksamista läpi tulevien aikojen.

Johdatuksesta

Elämme monella tapaa epävakaita aikoja. Maailma tuntuu olevan jatkuvasti erilaisten kriisien, paineiden ja puristusten kourissa. Tämän kaiken keskellä monet etsivät tukevaa jalansijaa elämälleen. Epävarmuus tulevista ajoista raastaa mieltä.