Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

24/7-rukousviikonloppu

Päivämäärä:
30.09.2016 - 21:00

Rukousviikonloppu toteutetaan paikan päällä rukoiluna Masalan Rukoushuoneella, Tinankuja 2. Aloitamme yhteisellä rukouskokouksella perjantaina klo 19 ja päätämme yhteiseen tilaisuuteen Gesterbyn nuorisotalolla, Hevoshaansilta 4, klo 11. Rukousvuoroja voi varata vähintään tunnin kerralla perjantai-illasta klo 21 alkaen sunnuntaiaamuun klo 10. Tällä kertaa teemana on Rakasta lähimmäistäsi, eli rukoilemme niiden ihmisten puolesta, jotka ovat elämänpiirissämme.

Paikka:
Masalan Rukoushuone

Syyskuun alusta vapis on taas Gesterbyssä!

Syyskuun kun vierähtää käyntiin, tarkoittaa se samalla sitä, että vapaaseurakunta palaa taas Gesterbyhyn pitämään sunnuntaitilaisuuksia klo 11. Lapsille järjestämme joka toinen viikko ohjelmaa - liikuntasalissa pelejä ja leikkejä klo 11-12, minkä jälkeen on pyhäkoulu 12-13. Tervetuloa mukaan!

Sanan oikea kuuleminen synnyttää uskoa!

Johanneksen evankeliumin viidennessä luvussa on kuvaus tapahtumasta, jossa Jeesus puhuu epäuskoisille juutalaisille, mitä ilmeisimmin kansaa johtaville lainopettajille ja fariseuksille. Jeesus puhuu heille Jumalan äänen kuulemisesta. Nämä miehet, jos ketkään, olivat tutkineet Raamatun kirjoituksia tarkkaan oppiakseen Jumalan tahdon. Kuitenkin Jeesus sanoo heille: "te ette ole koskaan kuulleet hänen ääntään" (Joh. 5:37). Mitä Jeesus tällä tarkoitti?

Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

Mukava kun piipahdit sivuillemme! Etsitkö paikkaa, jossa voit kohdata ihmisiä mukavassa ja avoimessa ilmapiirissä? Haluaisitko löytää apua elämän haasteisiin? Entäpä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin? Ehkä toivot, että saisit sunnuntaipäivänä lapsesi hetkeksi pois jaloistasi turvalliseen ja huolehtivaan ympäristöön, jotta voit olla hetken aikuisten seurassa?

Sähköpostilista

Oletko kiinnostunut seurakunnan asioista? Haluatko liittyä seurakunnan sähköpostilistalle?