Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

24/7-rukousviikonloppu

Päivämäärä:
05.05.2017 - 21:00

Rukoilemme viikonlopun rukoushuoneella paikan päällä vähintään tunnin vuoroissa koko viikonlopun läpi.

Paikka:
Masalan rukoushuone, Tinankuja 2 (Masalan ostari)

"Älkään mistään murehtiko!"

Raamatun lehdillä on monia erilaisia hyviä kehotuksia ja käskyjä, mutta apostoli Paavalin filippiläisille kirjoittama käsky (Fil. 4:6) "älkää mistään murehtiko" tuntuu erityisen haastavalta tehtävältä toteuttaa.

Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

Mukava kun piipahdit sivuillemme! Etsitkö paikkaa, jossa voit kohdata ihmisiä mukavassa ja avoimessa ilmapiirissä? Haluaisitko löytää apua elämän haasteisiin? Entäpä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin? Ehkä toivot, että saisit sunnuntaipäivänä lapsesi hetkeksi pois jaloistasi turvalliseen ja huolehtivaan ympäristöön, jotta voit olla hetken aikuisten seurassa?

Sähköpostilista

Oletko kiinnostunut seurakunnan asioista? Haluatko liittyä seurakunnan sähköpostilistalle?