Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

Kirkkonummen vapaaseurakunta elokuun Juttutuvalla

On aika palata normaaliin sunnuntaijumalanpalvelusrytmiin kiinni! Ensi sunnuntaina 14.8. aloitamme yhteiset kokoontumisemme Juttutupa-Cross-sectionilla klo 12. Osoite on Kirkkotori 3, eli sama kuin Salen, jonka kiinteistössä Juttutupa sijaitsee. Tervetuloa mukaan olit sitten uusi tai vanha kävijä!

Sanan oikea kuuleminen synnyttää uskoa!

Johanneksen evankeliumin viidennessä luvussa on kuvaus tapahtumasta, jossa Jeesus puhuu epäuskoisille juutalaisille, mitä ilmeisimmin kansaa johtaville lainopettajille ja fariseuksille. Jeesus puhuu heille Jumalan äänen kuulemisesta. Nämä miehet, jos ketkään, olivat tutkineet Raamatun kirjoituksia tarkkaan oppiakseen Jumalan tahdon. Kuitenkin Jeesus sanoo heille: "te ette ole koskaan kuulleet hänen ääntään" (Joh. 5:37). Mitä Jeesus tällä tarkoitti?

Tervetuloa Kirkkonummen vapaaseurakuntaan!

Mukava kun piipahdit sivuillemme! Etsitkö paikkaa, jossa voit kohdata ihmisiä mukavassa ja avoimessa ilmapiirissä? Haluaisitko löytää apua elämän haasteisiin? Entäpä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin? Ehkä toivot, että saisit sunnuntaipäivänä lapsesi hetkeksi pois jaloistasi turvalliseen ja huolehtivaan ympäristöön, jotta voit olla hetken aikuisten seurassa?

Sähköpostilista

Oletko kiinnostunut seurakunnan asioista? Haluatko liittyä seurakunnan sähköpostilistalle?